Nieuws & publicaties

Update voorbereidingen IENE2018

05 maart 2018

Update voorbereidingen IENE2018

In september vindt de IENE conferentie plaats in Nederland. De voorbereidingen voor het congres zijn inmiddels in volle gang en de resultaten worden steeds concreter. Een korte update.

266 inzendingen call for abstracts

Op 1 februari sloot de deadline van de call for abstracts voor IENE 2018. Er zijn in totaal 266 inzendingen binnengekomen, afkomstig uit 37 landen en van 6 continenten. Zowel het Programma Comité als het Organisatie Comité zijn zeer blij met deze cijfers. De inzendingen zijn divers: alle mogelijke onderwerpen komen aan bod. De inzenders schreven het meest over de thema's 'strategische planning', 'effectbeoordelingen' en 'prestatie-evaluatie'. Op dit moment worden de inzendingen nog beoordeeld, maar het Programma Comité zegt nu al zeer onder de indruk te zijn van de kwaliteit. Tot nu belooft het programma een goede weerspiegeling van de nieuwste technieken en onderzoekspraktijk op het gebied van infranatuur te bieden.

Partners

Verschillende organisaties - waaronder het ministerie LNV, ProRail en de provincie Antwerpen - hebben al aangegeven partner te willen zijn van de IENE conferentie. Zij sponsoren het congres in ruil voor een plekje op de informatiemarkt en aandacht voor hun organisatie in de communicatiemiddelen rondom de conferentie. Ongeveer 10 andere organisaties hebben aangegeven ook interesse te hebben in een dergelijke samenwerking.

Opening inschrijving deelnemers

Deze maand opent de inschrijving voor de deelnemers. Inschrijven kan via de speciale congreswebsite IENE2018.info.