Nieuws & publicaties

In beeld

Kennissymposium ProRail en Heijmans

Kennissymposium ProRail en Heijmans

Dinsdag, 27 Juni 2017

Faunatunnels boren onder het spoor. Bouwbedrijf Heijmans deed dit al verschillende keren in opdracht van ProRail voor de uitvoering van het MJPO. Op donderdag 15 juni organiseerden beide partijen een kennissessie over dit onderwerp in het Fort bij Vechten in Bunnik. Daarbij hoorde ook een excursie naar een tunnelboring die op dat moment aan de gang was onder de spoorlijn Zeist-Bunnik.

Bekijk fotoalbum

GeoWeek 2017

GeoWeek 2017

Dinsdag, 13 Juni 2017

Van 15 t/m 19 mei 2017 vond de GeoWeek weer plaats in Nederland. In het kader hiervan verzorgden het Meerjaren Programma Ontsnippering (MJPO) in samenwerking met het Goois Natuur Reservaat een workshop over ecoducten voor middelbare scholieren

Bekijk fotoalbum

Winnaars lente-actie

Winnaars lente-actie

Maandag, 20 Juni 2016

Dit zijn de mooiste inzendingen die binnen zijn gekomen naar aanleiding van onze lente-actie en de makers ontvangen de unieke Suske en Wiske 'De beestige brug'. Deze zomer starten we een nieuwe ronde. Dus kom jij bijvoorbeeld op vakantie een faunapassage of ecoduct tegen? Stuur je mooiste foto's of andere creatieve in en maak ook kans op een Suske en Wiske!

Bekijk fotoalbum

Opening natuurbrug Hoorneboeg

Opening natuurbrug Hoorneboeg

Zaterdag, 21 Mei 2016

Zaterdag 21 mei is natuurbrug Hoorneboeg officieel geopend. Met deze nieuwe natuurbrug is de natuurverbinding compleet en zijn de Utrechtse Heuvelrug en 't Gooi ten zuiden van Hilversum weer met elkaar verbonden.

Bekijk fotoalbum