Over MJPO

Op initiatief van het MJPO komt in september 2018 het IENE-congres naar Nederland. De bijeenkomst, met als thema ‘Crossing borders for a greener and sustainable transport infrastructure’ is een belangrijk slotstuk in de afronding van het MJPO.

IENE 2018 in Nederland
 
Het Infra Eco Network Europe (IENE) is een internationaal kennisnetwerk van professionals die werken aan ecologie in relatie tot transportinfrastructuur. Het netwerk organiseert iedere twee jaar een congres met de bedoeling om kennis uit te wisselen. IENE2018 vindt plaats van 11 tot en met 14 september in het Evoluon in Eindhoven. De conferentie wordt georganiseerd door het MJPO, provincie Noord-Holland, provincie Noord-Brabant en de Vlaamse overheid.

Crossing borders

Het thema van IENE2018 is ‘Crossing borders for a greener and sustainable transport infrastructure’. Hiermee benadrukt de organisatie dat de natuur niet ophoudt bij de landsgrenzen of projecten en dat samenwerking tussen overheden, wetenschappers en aannemers cruciaal is en blijft bij het werken op het gebied van infranatuur.

Meer weten?

Meer weten over de conferentie? Bezoek dan de speciale website iene2018.info. Bekijk ook de trailer en de flyer.