Waar in Nederland?

Waar in Nederland?

Waar in Nederland?

Overzicht knelpunten in Nederland

In 2018 zullen dankzij het MJPO 178 knelpunten binnen het Natuurnetwerk Nederland (NNN) opgelost zijn, waardoor verbindingen tussen natuurgebieden in Nederland zijn hersteld. Het gaat om knelpunten in het NNN veroorzaakt door reeds bestaande rijkswegen, rijkskanalen en spoorwegen. Door op de kaart of in het menu op een provincie te klikken, zoomt u in op de provincie waarna u een specifiek knelpunt kunt kiezen. 

Webviewer

In de webviewer vindt u een overzicht van alle MJPO-knelpunten en maatregelen. U ziet in een oogopslag de status van de knelpunten en maatregelen en kunt doorklikken voor meer informatie. 

Meer weten?

Per project is uitgebreide informatie beschikbaar. Heeft u vragen over een specifiek knelpunt? U kunt uw vraag stellen via het contactformulier.

Overzicht van de projecten in Nederland Overzicht van de projecten in Flevoland Overzicht van de projecten in overijssel Overzicht van de projecten in drenthe Overzicht van de projecten in groningen Overzicht van de projecten in friesland Overzicht van de projecten in noord holland Overzicht van de projecten in zuid holland Overzicht van de projecten in zeeland Overzicht van de projecten in utrecht Overzicht van de projecten in gelderland Overzicht van de projecten in noord brabant Overzicht van de projecten in limburg